harrimakipetaja

Ihmisroskapuheella Juha Sipilän keskustan eduskuntavaaliehdokkaaksi

Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piiri nimesi edus­kun­ta­vaa­lieh­dok­kaansa. Ihmisroska-puheistaan kohun silmään joutunut Riikka Moilanen valittiin ehdokkaaksi. Piiri valitsi ehdokkaaksi jäsenvaaliin osallistumattoman Riikka Moilasen ja syrjäytti jäsenvaalissa mukana olleista Oululaisista naisista suurimman äänimäärän saaneen kaksikon, Merja Paloniemen ja Eeva-Maria Parkkisen.

Hyvin perustein voi kysyä, tekikö piiri virheen? Mitä virkaa on jäsenvaalilla, jonka tuloksella ei ole merkitystä?

Moilasen työnantaja ei pitänyt sanavalintaa sopivana, mutta politiikassa on erilaiset kriteerit kuin yrityselämässä. Jäsenvaalin ulkopuolelta ehdokkaaksi nostetulla täytyy olla erityisiä ansioita. Keskustassa ihmisroska-puhe ilmeisesti luettiin ansioksi, jonka nojalla syrjäytettiin jäsenvaalissa hyvin menestyneet henkilöt.

Riikka Moilanen antoi tämän päivän suomalaiselle köyhälle määritteen, joka kattaa ehkä parhaiten sen, kuinka köyhä ihminen tilanteensa kokee. Köyhä kokee olevansa ihmisroskaa, tai jopa pelkkää roskaa, heille joille ihminen ei ole olemassa.

Moilasen ehdokkuus helpottaa äänestäjän tilannetta. Keskustan eduskuntavaaliehdokkaana Riikka Moilanen omalta osaltaan rakentaa kuvaa nykyisestä keskustasta. Äänestäjän kannalta on hyvä asia, että näkee keskustan ehdokkaiden kautta puolueen linjan kaikki sävyt.

https://www.kp24.fi/lehti/keskipohjanmaa/551696/keskustan-pohjois-pohjanmaan-piiri-valitsi-eduskuntavaaliehdokkaat

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Keskustalle kelpaa kaikki ehdokkaat. Syykin on selvä, monet ääniharavat jättävät eduskunnan. Surullista, että keskustalle on ok pilkata ihmisiä ja varsinkin syrjäytyneitä.

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

"Piiri valitsi ehdokkaaksi jäsenvaaliin osallistumattoman Riikka Moilasen ja syrjäytti jäsenvaalissa mukana olleista Oululaisista naisista suurimman äänimäärän saaneen kaksikon, Merja Paloniemen ja Eeva-Maria Parkkisen."

Kyllä kavereista pitää huolta pitää. Ei sillä nyt juuri merkitystä ole, jos jäsenet ovat jotain äänestelleet. Nehän ovet vaalikarjaa, jotka joka tapauksessa antanat äänensä oikeille numeroille. Viis noiden mielipiteistä. Eikös tämä ole sitä uuta alkiolaisuutta.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Puolueorganisaatiot pyrkivät maksimoimaan ääntenkeräyspotentiaalia. Ilmeisesti Moilasella on erityisiä ansioita. Luulen, että häntä on riittävästi rankaistu lipsautuksestaan valtuustossa.

Antakee armoa!

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Kristillisdemokraattien pitäisi itsekin erottaa Aito Avioliiton edustajat. Hekin ovat ihmisroskien puhujia.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Ai niin, Kristillisdemokraattien pitää itse hylätä Agenda Europe-juttu.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Perussuomalaisten ehdokkaaksi pääsee, kun yllyttää polttomurhiin.

Toimituksen poiminnat