harrimakipetaja

Onko keskusta taipunut Sipilän ja Bernerin tossun alle?

Anne Bernerin aiheuttamien ongelmien selittämistä keskustan ei kannata jatkaa huhtikuun 2019 eduskuntavaaleihin asti.

Järkevä ja hyvä ratkaisu on ministerin vaihtaminen, eli Anne Berner heti pois ja hänen paikalleen toinen henkilö ministeriksi.

En olisi mitenkään uskonut muutama vuosi sitten, että keskusta on tänään tässä tilanteessa. Kokoomuksen ehdokassitoumuksen syksyllä 2014 allekirjoittanut Anne Berner häärii kukkona tunkiolla ja lyö nauloja keskustan ruumisarkkuun. Kannatus luisuu alaspäin, viimeisin lukema HS-gallupissa 14,7 %.

Bernerin ehdokkuuteen europarlamenttivaaleissa en innostu. Aina olen eurovaaleissa äänestänyt keskustan ehdokasta, mutta jos keskustan eurovaaliehdokkaana on tämä Berner en tule äänestämään ketään muutakaan keskustan ehdokasta. Bernerin nimi pilaa koko ehdokasjoukon.

Juha Sipilä tukee Berneriä, mikä ei ole yllätys. Mutta kovasti kummeksun, jos keskustan varapuheenjohtajat ja eduskuntaryhmä hyväksyvät tämän Bernerin menettelytavat ja antavat hänen jatkaa ministerinä. Jos hyväksyvät, niin se osoittaa koko puolueen taipumisen rahanvallan edustajien tossun alle. Sellaisen keskustan eduskuntavaaliehdokasta ei voi äänestää huhtikuussa 2019.

 

https://yle.fi/uutiset/3-8142490

 

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/272613-ps-ilmio-vahvistuu-hs-gallupissa-sipilan-hallituksen-kannatus-enaa-343

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat